Societatea comercială ALTRIS  ROTRUST srl  este axată în principal pe distribuția ștampilelor ,tușurilor speciale ALPHA, și a sistemelor de laminare, legare, tăiere,documente și consumabile.

În prezent societatea noastră importă direct și comercializează ștampile și consumabile marca Trodat.

Compania Trodat a fost fondată în anul 1912 în Austria și este lider mondial în domeniul exportului de ștampile, acest brand deținând 85% din piața mondială în acest sens.

Află mai multe despre compania Trodat.

Scopul nostru a fost și este în continuare să oferim continuitate partenerilor noștri, alături de produse și servicii excelente, la cel mai bun raport calitate-preț din piața românească.

Fiind formată și condusă de o echipă ambițioasă, societatea noastră a avut încă de la început progrese remarcabile continuând în același mod. Mulțumim pe această cale partenerilor noștri care prin încrederea lor ne-au sprijinit permanent. Piața românească este într-o continuă evoluție în acest domeniu, de aceea noi stăm la dispoziția Dvs. cu stocuri de marfă, informații utile pentru a putea răspunde întrebărilor și pentru a vă recomanda produsele corespunzătoare cerințelor Dvs.

Colaborarea cu Dvs. s-a construit încă de la început pe încredere reciprocă și continuă să se dezvolte pe aceleași baze. Acest lucru este posibil numai prin înțelegerea reciprocă a necesităților părților și prin utilizarea celor mai potrivite soluții  și servicii pentru fiecare dintre Dvs.

În speranța că ne vom ridica la nivelul așteptărilor Dvs. în ceea ce privesc serviciile și ofertele de preț, noi vă dorim mai departe mult succes în activitate și…la multe,multe idei noi.

” Practic, diversificat, calitate, seriozitate ! Simplu…  

…profesioniștii transilvani… în domeniul afacerii cu producerea ștampilelor ! “